טרזי נולד לפני 54 שנה בירושלים וחי כיום עם משפחתו בשהם. לפני 30 שנה (1986) הוא החל את לימודיו במחלקה לעיצוב תעשייתי בבצלאל, ועשור לאחר מכן (1996) נכנס לתפקיד ראש המחלקה. בשנת 2004 הוא ייסד את התוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל ועמד בראשה עד לפני ארבע שנים.

״הסיבה שבחרתי לעבור ולהוביל את התוכנית לתארים מתקדמים בתחום העיצוב בטכניון היא כי הטכניון הוא ללא עוררין הוא אחד מהמוסדות האקדמיים הטכנולוגיים המובילים בעולם, ופוטנציאל השילוב בין עיצוב וחשיבה עיצובית למגוון העצום של המחקר המדעי והטכנולוגי שקיים בו הוא בלתי נתפש״, אומר טרזי. ״אני רואה בהקמת מעבדת עיצוב ומדיה דיגיטלית שתשלב מהנדסים ומדענים יחד עם מעצבים במסגרות מחקר ופיתוח של התארים המתקדמים בתחום העיצוב כצורך לאומי, שיכול לענות על צרכי העתיד של העולם.
״הטכניון שמקים כיום שלוחה בניו יורק ושלוחה בסין, הופך להיות גורם אקדמי משמעותי, ובוגרים רבים בתחומי העיצוב השונים המשוועים לתוכנית ברמה בינלאומית ימצאו בו שדה אינסופי של מחקר ועשייה בקצה הלא נודע של צרכי העתיד. זוהי התוכנית היחידה בישראל שמעניקה תואר שלישי (Phd) בעיצוב, ובישראל יש מחסור משמעותי של סגל אקדמי בכיר בעיצוב. העיצוב הוא המתווך והמאיץ, הממחיש והמנגיש את כל אותן טכנולוגיות לשימוש האדם, ואני שמח שהטכניון רואה בשדה העיצוב מרכיב משמעותי של העתיד״.
לאחר לימודיו עבד במשך שש שנים ב״בצלאל מחקר ופיתוח״, חברה שעסקה בפיתוח מוצרים תומכי חיים כמו מסיכות אב״כ, חליפות קירור לטנק מרכבה ועוד. ב-1996 הקים את סטודיו טרזי שמתמחה בייעוץ אסטרטגי לחברות, בחשיבה עיצובית ובפיתוח מוצרים כמו מזגנים לחברת אלקטרה, מקרר אמקור החדש, שותפות במיזם האנרגיה הסולארית זניט סולאר ועוד. הוא היה ממקימי הסניף הישראלי של פירמת העיצוב והייעוץ Ideo, שנסגר ב-2001, וב-2005 היה ממקימי d-Vision, תוכנית מתמחי העיצוב של חברת כתר (2005-2012). כיום הוא פועל כיועץ בתחום חדשנות ב״חשיבה עיצובית״ במסגרת קבוצת פנזא, ואף פרסם ספר בנושא – ״Dז״ (2013).
עבודותיו הוצגו במוזיאונים, בירידים ובגלריות החשובים בעולם דוגמת שבוע העיצוב של מילאנו, גלריית מוס בניו יורק, הביאנלה לעיצוב באיסטנבול, יריד העיצוב דיזיין מיאמי־באזל. הצלחת הסולארית שעיצב הוצגה ב-2010 בקופר יואיט, המוזיאון הלאומי לעיצוב של ארצות הברית בניו יורק, שם גם הציג ב-2009 בתערוכה ״Design for a living world״ את המיצב ״Living Forest״. במוזיאון לאמנות מודרנית בניו יורק הציג טרזי ב-2005 בתערוכה ״Safe Design״ סוודר עם צווארון גולף שפיתח שיש בו מסננים נגד וירוסים מחלות. בנוסף לכך הוא הציג תערוכות ועבודות גם בארץ בשורה של מוזיאונים וגלריות, ביניהן ״קל״ב״ בגלריה פרדיגמה (2011) ו״מחוז חפץ״ במגדל דוד (2015).