אחת לכמה שנים רוזן יוצר פרויקטים סביב נושא, או במקרים רבים דמות בדיונית, שעולמה נחשף בפני הצופים. האוצרים יהושע סימון וגלעד מלצר הבינו שתערוכת יחיד של רוזן צריכה למעשה להיות תערוכה קבוצתית, ובחרו להציג את עולמן של הדמויות והעולמות שרוזן יוצר או מגלם, בתערוכה הנפרשת על פני כמה אולמות במוזיאון תל אביב לאמנות. טשטוש הגבולות בין תיעוד לבדיון ובין הווה לעבר, העיסוק בטראומות היסטוריות, פיצולי הזהויות, הפתיינות וההומור האירוני המלווים את יצירתו של רוזן לכל אורכה, נוכחים בחללי התערוכה השונים.

אחד החלקים המרכזיים של התערוכה מוקדש לאמנים שרוזן בדה במהלך הקריירה שלו: ז׳וסטין פרנק (1900-1943) אמנית וסופרת יהודיה-בלגית שפעלה בחוג הסוריאליסטי בפריס ולאחר מכן בתל אביב של טרום מלחמת העולם השנייה, ומקסים קומר־מישקין (1978-2011), דמותו הבדויה האחרונה של רוזן, אמן צעיר שהיגר ממוסקבה לתל אביב וייסד בה קבוצת אמנים בשם ״הקבורים בחיים״, מעין גטו של תרבות רוסית בלב הסצנה הישראלית.

הפרויקט ״חייה ומות כאווה בראון״, הנחשב לעבודת מפתח בייצוג השואה והנאציזם באמנות, מציג תרחיש וירטואלי המזמן לצופה מסע חוויתי עם אווה בראון, אהובתו של היטלר, במהלך ימי המלחמה האחרונים, בבונקר בברלין. בחלק של ״רועי רוזן״, בחלל התערוכה הקבוצתית, מרוכזות עבודות ״אחרות״ של האמן, בהן ציורי המרטירים ודיוקנאות עצמיים ״מצופים״, סדרת ציורי הלוויות, וגיבורת העל הישראלית ציונה. בתערוכה יוצג ספר האמן המלא, ״הסוחר העיוור״, הרואה אור לראשונה 25 שנים לאחר שנוצר.

הסרטים של רועי רוזן יוקרנו בגלריית לורנס גראף לאמנות עכשווית:
הסרט הוידויים של רועי רוזן, (2008, 56 דקות), מציג עובדות זרות המגישות את וידויי האמן מבלי להבין את שהן אומרות. הסרט הוקרן לראשונה בפסטיבל פיד-מרסיי שם זכה לציון לשבח והוקרן מאז במסגרות רבות ברחבי העולם.
הסרט צא, (2010, 35 דקות), שבמרכזו סצנה סאדו-מזוכיסטית ההופכת לגירוש שדים פוליטי, הוקרן בבכורה בפסטיבל ונציה, שם זכה בפרס אוריזונטי לסרט הטוב ביותר באורך בינוני ומאז זכה בפרסים בינלאומיים רבים.
הסרט הילאריוס, (2010 ,21 דקות) בוחן את קריסת המנגנונים הקומיים. מונולוג, בביצועה הוירטואוזי של חני פירסטנברג, מסתיים בבדיחה אפית המתרחשת במגדלי התאומים בזמן קריסתם. הבכורה של הסרט התקיימה בטייט-מודרן.
במהלך התערוכה תיערך הקרנת בכורה חגיגית לסרטו החדש של רוזן ערוץ האבק.
התערוכה מלווה בקטלוג מקיף המכיל מאמרים מאת גלעד מלצר, יהושע סימון, יקטרינה דיגוט, עודד וולקשטיין, איריס פאפו ואולף מילר, המנסחים פרשנות רעננה לפיצולים וריבוי נקודות המבט שהתערוכה פורשת.